Maak uw bedrijf bekend met een website van AgeTea Webdesign
 
logo 3

Introductie

Om een website op het internet te krijgen zijn een aantal stappen nodig. Deze stappen worden uitgelegd op de volgende pagina's. Uiteraard begeleiden wij u van begin tot einde met alle administratieve handelingen die aan het publiceren van een website gekoppeld zijn.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat we in een week of twee alle stappen doorlopen hebben en dat u bekend bent op het wereld wijde web. Naast het stappenplan vindt u in het menu, onder de knop "wat hebben we al gedaan?" nog een aantal sites die tot nu toe gemaakt zijn door AgeTea. Ondanks dat de sites onderling totaal verschillend zijn, is er één overeenkomst; ze zijn zo gebouwd dat de gebruiker (u dus in dit geval) er makkelijk zijn weg vindt en de informatie kan vinden die hij of zij nodig heeft.

Als u meer informatie over ons wilt hebben verwijzen wij u graag naar de knop "Wat wilt u weten?". U vindt daar onder andere onze tarieven, onze manier van factureren en onze contactinformatie.

Als u hierdoor geïnteresserd bent geraakt nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan bepalen wat voor u de beste oplossing is en kunnen we eventueel ook al vast een opzet maken voor de site.

Wij hopen snel voor u aan de slag te kunnen.

    verder  

AgeTea is onderdeel van AVA Office Support, de zakelijke dienstverlener voor uw bedrijf.
©AgeTea 2009.